(43)

Far til fire - gi´r aldrig op

lydbog


Hvor cool er det lige at blive til grin på blokfløjte for hele skolen? Det er for trist. Derfor vil 12-årige Mie hellere have en sej talentkonkurrence end fløjtekoncert til skolens sommerfest. Men både inspektøren, musiklæreren og narren Dennis vil ødelægge det hele for Mie og talentkonkurrencen.

Derfor er det ikke nemt at være Mie – eller hendes far, som er Far til Fire

Først bliver far fyret. Så bliver han sigtet for bedrageri, og til sidst bliver han kvinde. Godt nok kun for en enkelt dag, men en lang, slem dag, for hans gamle chef forsøger at score ham.

Jo, det kan godt være barsk at være Far til Fire – og at være Ole i femte klasse.

Han vil skrive tekst og musik til Mies talentkonkurrence, men sidder hos politiet, da han skulle stå på scenen. Og han har slet ikke gjort noget ulovligt.

Derfor er det noget kludder at være Ole – og hans storesøster.

Først er storesøster, Søs, vild med håndbold. Så bliver hun også vild med en fotograf, som hedder Peter. Vi får balladen, fordi Peter kommer til at lave nogle alt, alt for store modelbilleder af Søs på 16 år.

Det kan også være tungt at være lillebror til tre, når man er seks år, hedder Per og bare ville hjælpe sin far med at skaffe penge til andet end havregrød.

Per kommer så skrækkeligt galt af sted, fordi han er forblændet af sin helt, Onkel Anders – og her kan ikke engang den elskede elefant, Bodil, redde Per.


Fortæller: Githa Lehrmann
Varighed:

3.8

43 vurderinger

Anonym

14.2.2024

Hej jeg syntes at den er mega god og jeg elsker den jeg hører den hverd aften

Jeanett

29.5.2022

hej far til fire år siden blev der i en anden af den 🏪 lige måde end ved jeg har det med den danske folkekirke på det sidste år blev efter på lidt mere opmærksomme morgen lån morgen jeg har haft det til nogen han ikke at gøre noget andet med et nyt indlæg handler ikke var et lille stykke papir morgen ændre deres egen krop lille bitte morgen ja nej og deres egen krop har fået et lille bitte morgen ja det skal 👳👱række forskellige måder morgen tidlig alder morgen tidlig blive husket morgen tidlig blive en meget meget glad over hver tredje uge efter en ny dag morgen tidlig alder problem med henvisning på

Natalie

14.7.2021

Lige så god som filmen