(7)

Et bånd af blod

lydbog & e-bog


Dorthe Annette Hansens "Et bånd af blod" er en spændingsroman om gammel kærlighed og ny tragedie. Politimanden Mark er i Tivoli med sine delebørn, da hans fortid bogstaveligt talt falder ned i hovedet på ham i form af hans første kærlighed Mia. Hun falder ned fra Dæmonen, og inden hun dør, når hun at hviske til Mark: "Det var ikke mig."

Mark begynder nu at grave i Mias liv og opdager den nedtur, hendes liv har taget, siden han så hende sidst for mange år siden. Hun har været involveret i en bilulykke, som hun tilsyneladende ikke kunne huske noget fra. Da han mødte, hende var hun netop blevet udskrevet fra den lukkede, og det var kun piller, der kunne få hende til at få hverdagen til at hænge sammen. Jo mere Mark graver, des flere spørgsmål finder han om sin ungdomskærestes komplicerede liv.

Dorthe Annette Hansen (f. 1963) har udgivet flere spændingsromaner, der er inspireret af hendes mangeårige arbejde som fængselsfunktionær og overvagtmester i Vestre Fængsel, hvor hun arbejdede med nogle af landets farligste fanger.


Fortæller: Peter Milling
Varighed: