(153)

En holdt kvinde

lydbog & e-bog


En tidligere politibetjent med et plettet ry findes myrdet. Blodige spor på gerningsstedet afslører, at der er et offer mere: en kvinde, men hun er forsvundet.

Da Will Trent og Dr. Sara Linton, Georgia Bureau of Investigations nyeste retsmediciner, begynder at efterforske sagen, leder spørgsmålene til Wills egen fortid. Snart begynder det at gå op for Will og Sara, at sagen kan få skæbnesvangre konsekvenser både for dem selv og deres nærmeste. En desperat jagt på sandheden og den forsvundne kvinde sættes ind, men tiden er ved at rinde ud ...

---

Spændingsmættet til det sidste og kendetegnet ved gennemførte og autentiske personligheder er En holdt kvinde en blanding af et kompliceret opklaringsarbejde og en uforglemmelig psykologisk thriller om kærlighed, tab og forløsning.

---

Karin Slaughter er født i 1971 og bor i Atlanta, USA. Hendes bøger er blevet oversat til 36 sprog og har solgt mere end 35 millioner eksemplarer verden over. Hendes thriller De smukkeste udkom i 2015 og fik fremragende anmeldelser.


Fortæller: Susanne Storm
Varighed:

4.4

153 vurderinger

Tinna

25.12.2023

Serien er super god.

Søren

13.9.2023

Ikke så god oplæser..

Tine

19.5.2022

Er fanget af serien! Men oplæseren af denne (plejer at lytte til de engelske udgaver) ødelægger det helt😐 Manglende punktumspauser og vedkommende skulle måske have øvet sig en del på bl.a. de udenlandske navne… Og så også lade være med at fordanske dem 😤