(230)

Dødsshowet

lydbog & e-bog


Kriminalassistent Robert Hunter fra Los Angeles-politiets specialdrabsafdeling får en anonym opringning, der beder ham gå til en bestemt internetadresse - en privat udsendelse. Hunter logger på, og en forestilling beregnet kun for ham begynder straks.

Tvunget til at foretage et kvalmende valg må Hunter sidde og se på, mens et uidentificeret offer bliver torteret og myrdet live på internettet.

Før Hunter og hans makker Garcia overhovedet når at komme i gang med efterforskningen, får Hunter en ny opringning. En ny internetadresse. Et nyt offer. Men denne gang har morderen opgraderet sit spil …


Fortæller: Thomas Gulstad
Varighed:

4.6

230 vurderinger

Anonym

15.1.2024

er for syg i hovedet

Birte

21.12.2023

ved ikke hvorfra han får sine ideer, men det er spænding hele vejen igennem. og næsten umuligt at gætte hvem morderen er. har nu læst 5 bøger og Chris Carter kan varm anbefales.

Mia

19.11.2023

Super god og spændende bog! Helt sikkert den mest voldsomme, med utrolig beskrevne detaljer, som kryber helt under huden på én. Man skal virkelig kunne klare at hører på de mest ubehagelige og kvalmende detaljer, for at fuldføre bogen. Super historie!