(1)

Døden i Bellonaklubben

lydbog & e-bog


Da den halvfemsårige general Fentiman bliver fundet død i sin sædvanlige stol på den eksklusive Bellonaklub i London er der umiddelbart intet, der peger på mord. Han var halvfems og til og med hjertesvag. Men snart viser det sig, at hans søster er død på præcis samme dag, hvilket pudsigt nok skaber visse komplikationer i forbindelse med de afdødes testamenter.

Peter Wimsey sættes på sagen og begynder langsomt at trevle tråde op i dette klassiske krimi-setup, hvor alle – selv Fentimans private læge – er under mistanke.

Døden i Bellonaklubben er endnu en krimiperle i Dorothy L. Sayers’ uforlignelige serie om den monokelbærende aristokrat –gentlemandetektiven Peter Wimsey. Oplagt for læsere af Agatha Christies klassiske krimier.

Den britiske forfatter Dorothy L. Sayers (1893-1957) fik som en af de første kvinder lov til at studere ved Oxford University, hvor hun læste middelalderlitteratur. Hun anså selv sine oversættelser af bl.a. "Rolandskvadet” og Dantes ”Den guddommelige komedie” som sit vigtigste arbejde, men hun var og er mest berømt for sine kriminalromaner om mesterdetektiven Peter Wimsey.