(428)

Dilemma

lydbog & e-bog


Det er Livias fyrreårsfødselsdag, og hun holder sit livs fest som erstatning for det bryllup, hun aldrig fik. Alle de mennesker, hun holder af, kommer, bortset fra hendes datter, Marnie, der studerer i udlandet. Men selvom Livia elsker Marnie, er hun i al hemmelighed glad for, at Marnie ikke kommer til festen. Hun er nødt til at fortælle Adam noget om deres datter, men hun har tænkt sig at vente, indtil festen er forbi, så de kan opleve disse sidste lykkelige timer sammen.

Adam vil gerne have, at Livia får den helt perfekte fest, så i al hemmelighed har han aftalt med Marnie, at hun kommer hjem og overrasker Livia til festen. Men i løbet af dagen hører han nogle forfærdelige nyheder. Han er nødt til at fortælle Livia det, for de kan da ikke holde fest med den viden? Men hun er så lykkelig, så spændt – og om et øjeblik kommer gæsterne.

Det vil ødelægge hende at få sandheden at vide ... det vil ødelægge ham ikke at fortælle hende den

Klog, afhængighedsskabende og med masser af twists. Jeg kunne ikke lægge mig til at sove, før jeg havde fundet ud af, hvordan det hele hang sammen ... Jeg var totalt solgt! Helt og aldeles fængslende fra start til slut.

Claire Douglas

Man er bare nødt til at læse denne bog fra ende til anden. Et perfekt udtænkt kunstværk, problemfrit og hypnotiserende. Jeg er misundelig på dem, der endnu ikke har læst den, for der venter dem en masse nydelse.

Amanda Robson

En forrygende pageturner med det mest suveræne twist.

Camilla Way

Stærk bog – og sikke en afslutning.

Annabel Kantaria

Helt igennem genial. Var ude af stand til at lægge den fra mig.

Roz Watkins

Denne kulsorte thriller, så fuld af nye twists, sætter fut under fantasien til allersidste side

Mel McGrath


Fortæller: Bolette Schrøder
Varighed:

3.7

428 vurderinger

Gitte

5.3.2024

Kunne bedre lide de tre foregående bøger. God oplæser.

Ivy

1.2.2024

Kun beskrivelser, sker aaalt for lidt. Alt er i langdrav sp den bliver kedelig.

Tanja

26.9.2023

Meget langtrukken