(108)

Det lille blå hotel

lydbog & e-bog


Sommerromantik i Hornbæk.

Til sin store overraskelse arver Aline et lille hotel ved kysten i Hornbæk efter sin danske bedstefar. Hendes far og brasilianske mor havde et kort, dramatisk forhold, og hun var resultatet, men hun ved næsten intet om Danmark og kan knapt nok huske den store blonde gringo, der var hendes far.

Da hendes elskede mor lige er død, og hun prøver at undslippe sin manipulerende og dominerende eksmand, beslutter hun sig for at pakke taskerne, forlade Brasilien og prøve noget fuldkommen nyt. Hvor svært kan det være at styre et hotel?

Men pas på med de store forventninger: hotellet viser sig at være helt nedslidt, pengekassen er tom og hun kæmper med at forstå sproget og kulturen. Hvem fanden opfandt egentlig smørrebrød?

Aline fortsætter stædigt med at renovere hotellet, og langsomt begynder tingene at gå den rigtige vej med hjælp fra den lidt for attraktive lokale handymand og det gamle, loyale personale.

Men da hun slider sig gennem hotellet, værelse for værelse, dukker gamle hemmeligheder op – og det gør nye hemmeligheder også.

Vil Aline skabe det lille blå hotel, hun drømmer om – og vil hun nogensinde finde kærligheden igen?


Fortæller: Maria Garde
Varighed:

4.0

108 vurderinger

Lisbeth

14.8.2023

God og sød bog, dog er det ikke korrekt ift. forløbet med banken/realkredit.

Kirsten

7.2.2023

Sød romantisk fortælling, med en masse drama og jalousi

Henning

23.12.2022

Fantastik fortælling mange detaljer og god beskrivelse