(5)

Den utålmodige feminist: 8 store spørgsmål og svar om køn og ligestilling

lydbog & e-bog


Der er 28 lande i verden, som er mere ligestillede end Danmark. I 2020 blev dansk kåret som det mest kønsstereotype sprog i verden. Danmark har et af verdens mest kønsopdelte arbejdsmarkeder. Danske kvinder får 14 % mindre i løn end mænd for samme arbejde. 50 % af danske unge mener, det er svært at bryde med kønsstereotype forventninger.

Hvorfor har vi ikke mere ligestilling i Danmark?

Den utålmodige feminist sætter farver og nuancer på et emne, som mange stadig betragter som sort-hvidt. Med udgangspunkt i otte store spørgsmål (og svar) om køn og ligestilling, får du en guide til at være en del af løsningen i en af tidens vigtigste debatter.

Rikke Kristine Østergaard er direktør i kommunikationsbureauet Advice og Naja Lind Rasmussen er antropolog og ejer af Lind Perspective. Duoen står bag den populære podcast Karrierekvinder, hvor de klæder kvinder og mænd på til at navigere i et arbejdsmarked, hvor køn betyder mere end vi tror.



5.0

5 vurderinger

Julie

12.11.2022

Underholdende, informerende og humoristisk. Tak ❤️

Stinna

24.9.2022

Virkelig grundig og informativ, men gode kildeangivelser man kan læse mere ved. Og så ELSKER jeg de gode argumenter. Tak til forfatterne.