(34)

Den lille guide til opsparing

lydbog


Har du lidt for let ved at bruge de penge, du tjener? Og ville du ønske, du havde en større opsparing?

I "Den lille guide til opsparing" deler Jane Ibsen Piper ud af sine erfaringer med at tage magten over økonomien tilbage og kun bruge pengene dér, hvor det giver mening og glæde. Det kan være en udfordring at spare op, men ved at sætte fokus på de ting, der er vigtige for dig, bliver det meget nemmere. Minimalisme, købestop og bevidste livsvalg kan føre til overskud og økonomisk ro i sindet.

Jane Ibsen Piper er uddannet jurist og har de seneste 10 år arbejdet inden for den finansielle sektor. Derudover er Jane lidt af en opsparings¬guru. Det startede for få år siden, da hun beslut¬tede sig for at lave et købestop og sortere i, hvad der tilskrev hendes liv værdi, og hvad der var spild af penge. Jane er en dedikeret minimalist og dri¬ver et fællesskab for ligesindede, ligesom hun har skrevet en bog om emnet. Hun er i øvrigt en helt almindelig løn¬modtager med familie og en hverdag, der skal fungere. Jane har Instagram¬profilen @projecthandmade.


Fortæller: Marie Mondrup
Varighed:

4.2

34 vurderinger

Anonym

18.2.2022

Selve bogen er super god, skrevet på en måde så man får lyst til at komme i gang. Men indlæsningen af bogen, er en helt anden historie. En advarsel man skal ikke køre bil imens man lytter til bogen, den er så monotont oplæs at der ikke går 2 minutter før man falder i søvn. Oplæsningen er overkorrekt og unaturlig mangler entusiasme og modulation troede først at det var en computer stemme der læste. Køb bogen læs den selv.