(12)

Bekendelser fra en f#ck-up i fyrrerne

lydbog & e-bog


Da Nells forretning går konkurs, går forholdet til kæresten samme vej, og det lykkelige liv falder fra hinanden. Hun skal ikke længere leve ”lykkeligt til sine dages ende” i Californien. Fallit, single og i fyrrerne flytter hun tilbage til London for at starte forfra, men meget har ændret sig, mens hun har været væk. Alle hendes single venner er nu gift og har børn. Skyhøje huslejer tvinger hende til at leje et værelse i et byhus i en forstad, og i en verden af perfekte Instagram-liv føler hun som en f#ck-up. Endnu værre, en f#ck-up i fyrrerne.

Men da Nell får et job med at skrive nekrologer, møder hun vidunderlige Cricket, en 81-årig enke med sine egne udfordringer, og et usandsynligt venskab opstår. Sammen begynder de at hjælpe hinanden med at hele deres knuste hjerter, hånd-tere tabet af det liv, de havde planlagt, og kaste sig ud i nye eventyr og finde uventede glæder.

Fordi Nell er fast besluttet. Næste år vil tingene blive anderledes. Det er tid til at foretage et skift i livet. En ny start.


Fortæller: Louise Davidsen
Varighed:

4.0

12 vurderinger

Anonym

21.1.2022

Sød bog jeg hurtigt kom igennem. Blev lidt skuffet da jeg fandt ud af det var en opdigtet karakter.