(9)

Barden Beedles Eventyr: Harry Potter Hogwarts Biblioteks-Bog

e-bog


Barden Beedles Eventyr er troldmandsverdenens Grimm's Eventyr og indeholder en samling af højtelskede historier for hekse og troldmænd i alle aldre. Denne udgave er oversat fra de originale runer af selve Hermione Granger og indeholder nyttige noter fra både professor Dumbledore og J.K. Rowling.

Disse klassiske eventyr vil helt sikkert bringe lige så meget glæde som de virker opdragende, og de er en vidunderlig mulighed for at læse historierne, der spillede en afgørende rolle i kampen mod Lord Voldemort. Der er fem eventyr i alt: 'Eventyret om de tre Brødre' er kendt af alle, der har læst Harry Potter og dødsregalierne, og 'Livslykkens Kilde', 'Den Hårhjertede Heksemester', 'Troldmanden og Hoppegryden' og 'Hare Hop og Skvadderstubben' fuldender samlingen.

Hogwarts-bibliotekets hylder er også hjemsted for mange andre fascinerende bøger. Hvis du nød Barden Beedles Eventyr, kunne du måske have lyst til at læse nogle af de andre skatte: Fantastiske skabninger og hvor de findes og Quidditch gennem tiderne.

Alt overskud fra salget af denne e-bog vil gå til Lumos. The Lumos Foundation er en registreret velgørenhedsorganisation i England og Wales med det registrerede velgørenhedsnummer 1112575.

Lumos går stærkt op i deres arbejde for at afskaffe institutionalisering af børn. Det er en skadelig praksis, der berør næsten otte millioner børn verden over, som bor på institutioner og børnehjem. Mange af disse børn er blevet placeret der på grund af fattigdom, handikap, sygdom, diskrimination og stridigheder; et fåtal er forældreløse. Lumos arbejder for at forene børn med deres familier, skabe et alternativ til institutionen, så barnet i stedet er familiens varetægt og hjælpe myndighederne med at forbedre deres systemer og lukke institutioner og børnehjem.