(1)

Bandet, piger og en brugt hund

lydbog & e-bog


Gyldendals lyttebøger for de store er en serie af lydbøger skrevet og fortalt til børn og unge i alderen 10 til 12 år. Historierne er spændende og medrivende – nogle gange uhyggelige, og skrevet til dem, der gerne vil have lidt ”kød på historierne”.

Bandet, piger og en brugt hund handler om Otto og hans venner. Og Otto er glad for at have Tilde som ven. Men der er noget, der har forandret sig mellem dem. For Tilde vil hele tiden tale om følelser.

På et loppemarked køber Otto og hans bror en brugt hund. Og Otto får endelig plads på samspilsholdet på musikskolen. Ved et lykketræf sammen med Lina fra parallelklassen, der har helt blå øjne, som hun kniber sammen, når hun smiler. Otto og Tildes band bliver endelig enige om et bandnavn og Ottos brugte hund bliver officiel bandhund. Og så får de deres første spillejob, da de skal spille to numre til morgensamlingen på skolen. Faktisk sker der rigtig mange gode ting i Ottos liv. Men det er irriterende at Tilde er så sur over det med Lina. Og endnu mere irriterende er det, at hun blander sig. For det bliver pinligt. Meget pinligt! Men måske … måske skal man bare være modig og kaste sig ud i det.


Fortæller: Lars Thiesgaard
Varighed: