(392)

Bag lukkede døre

lydbog


Da Kristina er fire år, bliver hendes mor mishandlet og næsten dræbt af Kristinas far. Han fængsles og fradømmes retten til at se sine egne børn.

Alligevel sørger Kristinas mor ni år efter for, at Kristina møder sin far og giver hende senere tilladelse til at flytte ind hos faderen, som bor i Sverige.

Her indledes fire års helvede for den unge teenage-pige, for hendes far har en meget mærkelig indstilling til sex: ”Kærlighed mellem far og datter er det smukkeste der findes,” fortæller han sin datter og misbruger hende.

Som sin fars gidsel lever Kristina totalt afsondret fra omverdenen – og det ”unormale” bliver til sidst normalt. Kristina når at få to små piger med sin far – begge er alvorligt handicappede.

Men nu er hun for alvor bange for at sandheden skal komme frem – for at hun skal miste sine døtre.

Derfor dækker hun til det sidste over sin far, da myndighederne omsider får øjnene op for, hvad der föregår ”bag de lukkede døre” ...

Læs Kristinas egen rystende beretning om voldtægt og misbrug, om hendes fars magt, familiens og myndighedernes svigt og om den tunge livsskæbne, der blev resultatet.


Fortæller: Line Hesdam
Varighed:

4.2

392 vurderinger

Jannie

19.8.2022

Stakkels pige! Sikke en skæbne hun har haft! Super godt skrevet. Holder på læseren til det sidste. Denne bog kan jeg stærkt anbefale!

Annemarie

10.8.2022

qrigtigt godt beskrevet om en mega uhyggelig gerning fra en far.

Karin

11.7.2022

Hård bog men super godt beskrevet.