(66)

Alarm 112: – falckredder i forreste linje

lydbog


Alarm 112 er Svend Gørup Magnussens fortælling om hans 20 år som falckredder. Han tager dig med i forreste linje, når ulykken er indtrådt. Han fortæller med overskud, nærvær og humor, selvom han har set chok og tragedier på vejene, reddet menneskeliv og transporteret et utal af mennesker på deres sidste køretur til Retsmedicinsk Institut. Han reflekterer over det spændende, men til tider også ekstremt krævende job.

Bogen afsluttes med et interview med paramediciner Torsten Kristensen, som har været ansat i Falck gennem 14 år. Han fortæller blandt andet om, hvordan vilkårene har ændret sig for redgningsarbejderne på grund af mobiltelefoner og tilskuernes ønske om mobilfotos og Facebook-dokumentation.


Fortæller: Bjarne Mouridsen
Varighed:

4.4

66 vurderinger

Birte

8.3.2024

en god og indholdsrig bog, der giver et fantastisk indblik i en ambulanceredders liv og dagligdag

JM

15.12.2023

Her 2 dage efter at have hørt denne bog tænker jeg stadig over det der blev fortalt, i visse situationer.. God og skræmmende! De Falck reddere ser og oplever lidt af hvert. Et større kapitel handler om selvmord, og ture der skal ud og finde dem der var trætte af livet. Mørkt men også noget tænke over. Metoder bliver omtalt og hvem det ksn gå udover bagefter. Trafik ulykker får også en stor og bred vinkel. Læs/hør den hvis du ikke er sart!

Michael

21.7.2023

God fortælling og historie, men hold da op der er mange gentagelser i afsnittene 🙃